Over ons

Parvi Sed Magni Theaterproducties maakt muziektheatervoorstellingen met jongeren tussen 15 en 25 jaar. Zowel voor als achter de schermen van een theaterproductie geven wij jongeren een plek om zichzelf te kunnen ontwikkelen.

De naam Parvi Sed Magni betekent ‘klein maar dapper’. Parvi Sed Magni Theaterproducties is een kleine organisatie, waarin telkens met een kleine groep professionals wordt gewerkt aan een project. Ondanks het formaat van de organisatie worden de projecten grootst aangepakt en wordt er dapper geprobeerd om professionele producties op de planken te brengen.

Parvi Sed Magni Theaterproducties bestaat uit Elise Berends (artistieke leiding) en Suzanne Minekus (zakelijke leiding). Elise Berends heeft, na haar opleiding Muziektheater aan de Hogeschool voor de Kunsten Rotterdam (Codarts), de afgelopen jaren haar sporen verdiend in het professionele musicalcircuit in musicals als ‘Tarzan’ en ‘Mamma Mia’. Tot en met januari 2012 was zij te zien zijn in de musical ‘Zorro’. Naast haar uitvoerende werk geeft zij al jaren les aan jongeren, onder andere op de Amsterdamse Jeugdtheaterschool. Hierbij maakt zij, naast bewerkingen van bekende musicals, ook eigen geschreven en gecomponeerde muziektheater-producties. Zij zal dan ook het schrijven, componeren en regisseren van de voorstellingen op zich nemen.

Suzanne Minekus neemt de financiele en productionele kant van de organisatie voor haar rekening. Naast haar werk voor Parvi Sed Magni Theaterproducties is zij werkzaam als assistent zakelijk leider bij een theaterschool en als administratief medewerker bij een theater. Zij is inmiddels al vele jaren op productioneel en zakelijk gebied werkzaam in de theatersector, zowel tijdens als naast haar (inmiddels afgeronde) opleidingen Theatre Management (Hogeschool voor de Kunsten Utrecht) en Culturele Maatschappelijke Vorming (Hogeschool Utrecht).

Daarnaast wordt Parvi Sed Magni Theaterproducties ondersteund door:

Bestuur
Voorzitter Thomas Moesker
Secretaris Mai-Linh Scholten
Penningmeester Suzanne Minekus
Overige medewerkers
Websitebeheer Daniël Karssen
Grafische vormgeving Else Wisselink

Reacties zijn gesloten.