Cast Geheugenspel

Cast
Bram Ven speelt Joost Smid Bram speelde in diverse musicals bij het Nationaal Jeugd Musical Theater. Zo speelde hij een hoofdrol in Narnia de Musical en ensemblerollen in onder andere Kruistocht in Spijkerbroek en Oorlogswinter.
Saskia Stekelenburg speelt Janke Gerards Saskia begon haar musicalavontuur bij de Gooische Muziekschool en studeerde Lichte Muziek Zang aan het conservatorium in Utrecht. Op dit moment zingt ze in de coverband Wildrooster en schrijft ze daarnaast haar eigen muziek.
Maud Cozijnsen speelt Mevrouw Gerards Sr Zangeres Maud is van alle markten thuis en zingt onder andere in haar eigen 6-mans jazzformatie No Ego en bij het Nederlands Dansorkest. Daarnaast speelde zij dit jaar in Into the Woods bij het Open Podium Almere.
Yolanda Bartman speelt Tamar Davidse Yolanda speelt, zingt en danst al van jongs af aan. Zo speelde zij de afgelopen jaren onder andere in de producties Rent, Miss Saigon, Les Miserables, Henry VIII en ‘Zure Hartstocht, Zoete Wraak’ en volgde zij zangles bij Fanny Drenthe en Elise Berends.
Marlot van der Mast speelt Johanna Gerards Marlot zingt en danst al haar hele leven. Zij volgde musicallessen bij het NJMT en speelde onder andere in de musicals Kruistocht in Spijkerbroek, Loverboy en Modelkind. Daarnaast volgde zij zanglessen bij Elise Berends en Barbara van Houten.
Rozemarijn Berends speelt Sarah van Overveen Rozemarijn kwam al op jonge leeftijd in aanraking met het musicalvak. Zij speelde onder andere in de musicals Les Miserables, Spring Awakening, Miss Saigon, Henry VIII en ‘Zure Hartstocht, Zoete Wraak’ en volgde zangles bij Elise Berends en Fanny Drenthe.
Ramyra Kanders speelt Merle Gerards Ramyra begon al vroeg me dans- en toneellessen en later volgende ook musical- en zanglessen. Ze speelde mee in verschillende musicals zoals De kleine zeemeermin en Mamma Mia. In september 2012 speelt ze de rol van Assepoester in Into the woods bij Open Podium Almere.
Dick van Zijl speelt Frank Davidse Als vijfjarig jongetje kroop Dick thuis al achter de piano. Het theatervirus sloeg pas toe nadat hij via een productie van Open Podium Almere betrokken raakte bij ‘Geheugenspel’.
In deze productie daagt Dick zichzelf voor het eerst écht uit om zang en spel te ontwikkelen en te delen op het podium. Spannend en inspirerend.
Thomas Moesker speelt Jaap van Overveen Thomas volgde de vooropleiding Muziektheater aan het Fontys Conservatorium in Tilburg. In 2008 werd hij gevraagd om mee te doen aan Miss Saigon o.l.v. Elise Berends. Vanaf dat moment speelde hij elk jaar mee in de producties van Elise, waaronder de rol van Jean Valjean in Les Miserables en Agamemnon in ‘Zure Hartstocht Zoete Wraak’.

Reacties zijn gesloten.